Flashlight organiseert verschillende activiteiten voor jongeren in onze gemeente vanaf de middelbare school.

Wat hebben we te bieden?

Zit je op de middelbare school dan nodigen wij je uit voor de Jeugdkerk, de activiteiten op vrijdagavond en het Flashlightkamp!

Vanaf 16 Jaar hebben we dit seizoen een Youth Alpha gedraaid en werden de avonden vervolgd met Even Bijtanken. Voor het nieuwe seizoen zijn we nog op zoek naar een passend vervolg. 

Jeugddienst2x per jaar is de dienst op zondagochtend een jeugddienst. Deze dienst is vooral gericht op tieners en jongeren tot ongeveer 25 jaar, maar iedereen is welkom. De dienst wordt voorbereid door de jeugddienstcommissie. Zij nodigen een dominee/spreker uit en zoeken een band die de dienst begeleidt. We hopen dat vooral jongeren zich thuis voelen tijdens deze diensten. 

CommunicatieDe meeste communicatie met de jongeren loopt via de WhatsApp groep van Flashlight. Wil jij altijd up to date zijn? Stuur een  e-mail om je aan te melden.  We zijn ook te vinden op Facebook, like onze pagina  @flashlightgerefkerkzuilichem   

Ieder seizoen vanaf Pasen mogen degene die na de zomer naar de middelbare school gaan al aansluiten om een voorproefje te nemen op de activiteiten. 

Toelichting op Flashlight 

Flashlight: een zaklamp die je helpt om de situatie beter te (over)zien. 

Zo willen wij jongeren in onze gemeente bij-schijnen, laten zien wat Jezus wil betekenen in hun leven. Laten zien dat je niet alles zelf hoeft op te lossen en dat je hulp mag vragen. Dat de bijbel ons inspireert. Door deze hulp kunnen zaken letterlijk in een ander licht komen te staan. Bij de keuze voor de naam Flashlight moesten we denken aan het draaiende/flitsende licht van een vuurtoren. Een baken, een waarschuwing, betrouwbaar punt. Wij willen jongeren laten weten dat er een veilige plek is, waar je jezelf mag zijn, waar je steeds naar terug kunt. Tegelijkertijd ook een plek waar je gewaarschuwd wordt, mocht dat nodig zijn.

Wij hopen dat jij je thuis voelt bij FLASHLIGHT!

De Flashlight activiteiten worden georganiseerd door een Kerngroep die onderling de diverse taken verdeeld. Wil je weten bij wie je moet zijn voor vragen over een activiteit, stuur dan even een  e-mail naar de jeugdouderling (Marita van Maaren)


september 2021
oktober 2021
Geen evenementen gevonden!