Op zondag 18 juni wordt tijdens de feestweek in Zuilichem weer een tentdienst gehouden, georganiseerd door de Zuilichemse kerken (Hervormd en Gereformeerd).
tijdens deze dienst zal Göksal Gülü voorgaan. de muziek zal worden verzorgd door de band Think Twice uit Woudrichem/Sleeuwijk.

De dienst begint om 15:00 uur.

Göksal was in zijn tienerjaren verslaafd, maar kwam als 19 jarige tot geloof.
https://cvandaag.nl/75771-goeksal-guellue-was-drugsverslaafd-totdat-hij-een-ontmoeting-met-jezus-had-ik-leef-nu-in-een-heel-andere-realiteit-zijn-koninkrijk

Think Twice bestaat uit een enthousiaste groep mensen die van muziek houdt; vier muzikanten, een zangeres en een geluidsman:
Caroline Alberts – zang
Menno Alberts – gitaar, zang
Peter Boot – toetsen
André den Hartog – drums
Peter Kortlever – geluid
Maarten van Tol – bas

Hoewel een aantal bandleden al vaker met elkaar hadden gespeeld, werd in 2008 de samenstelling van de muzikanten definitief en werd de band opgericht. De thuisbasis was vanaf het begin het kerkgebouw van de gereformeerde kerk (PKN) van Sleeuwijk en Woudrichem, De Ontmoetingskerk.
Na een aantal optredens in deze gemeente kwamen al snel de verzoeken om ook buiten de eigen kerk te spelen. Tegenwoordig verzorgt Think Twice tussen de vijf en tien optredens per jaar, waarvan een groot deel buiten de eigen kerk wordt gespeeld.