Al jaren is september/oktober de periode waarin Ronny Heyboer Nederland bezoekt. Op maandag 3 oktober komt hij naar Zuilichem Ronny is de oprichter van Living Waters Village, het kinderdorp op Borneo, dat wij als gemeente financieel ondersteunen.

Ronny Heyboer

Ronny Heyboer heeft, namens God, daar mogen bouwen aan een dorp midden in de jungle waar gebouwd wordt aan de toekomst van kinderen. In de eerste plaats is het dorp een evangelisatie project, ook krijgen de kinderen daar eten, een bed, leren ze sociaal met elkaar omgaan en wordt geleerd hoe ze hygiënisch kunnen leven, hoe ze tanden moeten poetsen etc.

Op Living Waters Village zijn ook een aantal scholen, iets wat in Indonesië niet vanzelfsprekend is.

Ronny (evangelist en humanitair hulpverlener) zal vertellen over hoe Living Waters Village tot stand is gekomen en hoe het nu gaat. Het dorp is inmiddels gegroeid tot meer dan 700 kinderen en er wordt nog volop gebouwd aan verdere uitbreiding. Ook is de missie om het evangelie nog dieper in de jungle te brengen weer verder uitgebreid. Ronny zal op zijn eigen inspirerende wijze, in het Nederlands, vertellen over de verspreiding van het evangelie en Gods werk in dit project.

De avond begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19:00 uur). In de pauze is er koffie etc.

De avond is gratis, er zal wel een collecte zijn.