Ken je dat? Je leest een boek en het heeft je zo gegrepen, gefascineerd of ontroerd dat je er graag met anderen over in gesprek zou willen. Of misschien kom je niet toe aan het lezen van een boek terwijl je dat zo graag wilt. Allerlei redenen om deel te nemen aan de ‘leeskring’. Op woensdag 1 december willen we hier graag mee van start gaan. Op deze avond zullen we het 1e boek voorleggen wat we met elkaar willen gaan lezen. In totaal zullen we 3 boeken met elkaar gaan lezen en bespreken. Voor boek 2 en 3 krijgen we te zijner tijd graag suggesties uit de groep. Deze leeskring zal in beginsel online van start gaan.

Aanmeldtijd: Meld jezelf rond deze tijd aan door op de link te klikken die op deze dag, 1 december, op de website van de kerk zal verschijnen. Kom je met de link niet binnen, dan bel je snel naar Gerda van Ieperen – van Steenis: 06 51 99 29 14. 

Starttijd: 20:00 uur. De avond start onder leiding van Leo Muis en Gerda van Ieperen. We zullen het boek presenteren en overleggen wanneer we elkaar weer treffen om dat boek met elkaar te bespreken.

Einde: We verwachten deze 1e startavond rond 21.00 uur klaar te zijn.

Wil je nog meer informatie dan ben je van harte welkom om met Leo Muis of Gerda van Ieperen contact op te nemen.

D. (Inge) Eckhardt-Groeneveld