Vrijdag 9 september

20:00 Joop Gottmers op de boerderij

Een boeiende en indrukwekkende avond voor jong en oud (tieners tot 80plus). Joop Gottmers komt zijn indrukwekkende levensverhaal delen. Joop (1963) was in zijn jeugd een timide jongetje, maar zijn vader maakte van Joop een vechtmachine. Hij werd onder andere Europees kampioen kickboxen en Nederlands kampioen Muay Thai. Via een vriend belandde hij in de onderwereld en ging hij drugs verkopen. Na verloop van tijd runde hij een drugslijn tussen Nederland en Marokko en verdiende €25.000 euro per uur. Nadat hij zelf aan de drugs verslaafd was geraakt probeerde hij zelfmoord te plegen, wat op wonderlijke wijze werd voorkomen.

We hopen velen te ontmoeten! (nu al nieuwsgierig? luister vast  deze podcast).

Zaterdag 10 September

10:00 uur |Kampeerplek open

Kom kamperen met je vouwwagen, caravan, tent of camper. Je mag een nacht overnachten bij Sjaak en Bea zodat je goed op tijd bent voor de kerkdienst.Van harte welkom!(vergeet je ochtendhumeur niet). Het ontbijt op de zondagochtend wordt verzorgd door de Welkomweekendcommissie.

11:00 – 14:30 |Ouderenochtend en -middag in de kerk met een lekkere lunch.

Het programma bestaat uit bijpraten, een meditatie, een quiz over de afgelopen 5 jaar met de familie Eckhardt, muziek o.l.v. Gerrit van Veen. We hopen velen te zien!

14:00-17:00 | Passiefair

Een gezellige middag op de boerderij: iedereen kan zijn of haar hobby, beroep of liefhebberij delen met anderen.Ben je creatief? Houd je van dieren? Laat het anderen zien, laat anderen meekijken en meegenieten.

17:30 | BBQ

Barbecue op de boerderij. Inloop 17:30, Start: 18:00. voor jong en oud! Samen heerlijk eten en genieten van gezelschap. 12.50 pp, kinderen (2-12 jaar) 5 euro pp.

Zondag 11 september

10:00 uur Openluchtdienst, Thema: Onderweg

Deze dienst wordt begeleid door de band Rise Up uit Geldermalsen.

Met na afloop koffie en ‘Heel de kerk bakt’ (bak zelf koekjes, cake, taart of iets anders voor bij de koffie en breng dat mee om anderen te laten delen!)Neem een tuinstoel mee en waar nodig paraplu/-sol of zonnebril!

Aanmelden kan hier:

X